Ευάγγελος Πανταζής
Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Τεχνικό Γραφείο Κομοτηνή - Εργασίες Ανακαινίσεων Κομοτηνή - Κατασκευές - Μελέτες - Χρώματα - Εξοικονομώ Κατ Οίκον - Κουφώματα - Πλακάκια - Ανακαινίσεις Κομοτηνή

Το Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελος Πανταζής εδρεύει στην Κομοτηνή στην οδό Ορφέως 3 και διαθέτει υποκατάστημα στην οδό Σισμανόγλου 21, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Με εμπειρία ετών και άριστη επιστημονική κατάρτιση ο επικεφαλής Ευάγγελος Πανταζής, πολιτικός μηχανικός ΑΠΘ, και οι συνεργάτες του στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του αντικειμένου του πολιτικού μηχανικού.
Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και διαθέτοντας άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό το γραφείο μας αναλαμβάνει μελέτες, κατασκευές και παντός είδους διεκπεραιώσεις. Προτείνουμε σύγχρονες ιδέες και πρωτοποριακές λύσεις για κάθε σας ζήτημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και η έμπειρη ομάδα μας θα ασχοληθεί επιμελώς με την υπόθεσή σας άμεσα και λεπτομερειακά. 
 

 

Τοποθέτηση Αντλιών Θερμότητας και Κλιματιστικών

Τοποθέτηση Αντλιών Θερμότητας και Κλιματιστικών

Με εμπειρία ετών το τεχνικό γραφείο στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του αντικειμένου του πολιτικού μηχανικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Το Πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη», επιχορηγεί τα νοικοκυριά για την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων με σύστημα αποθήκευσης και τους αγρότες για την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης για αυτοκατανάλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύμβουλοι ΕΣΠΑ

Σύμβουλοι ΕΣΠΑ

Οι σύμβουλοί μας είναι εξειδικευμένοι στα επιδοτούμενα προγράμματα αναπτυξιακού νόμου και προσφέρουν την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ