Εσωτερικές Πόρτες

 
 
Εσωτερικές Πόρτες
Ευάγγελος Πανταζής Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ - Τεχνικό Γραφείο Κομοτηνή - Εργασίες Ανακαινίσεων Κομοτηνή
- Κατασκευές - Μελέτες - Χρώματα - Εξοικονομώ Κατ Οίκον - Κουφώματα - Πλακάκια - Ανακαινίσεις Κομοτηνή

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Το τεχνικό γραφείο Ευάγγελος Πανταζής παρουσιάζει τις εσωτερικές πόρτες LAMINATE, μια εξαιρετική επιλογή για τον εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου σας. Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική, οι πόρτες LAMINATE προσφέρουν αντοχή και αισθητική απόδοση που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Κατασκευή Πόρτας: Το πλαίσιο της πόρτας είναι ξύλινο, τύπου FINGERJOINT, γεμισμένο με σταθεροποιητικό πυρήνα HONEYCOMB για ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή. Η πόρτα είναι καλυμμένη από τις δύο πλευρές με MDF πάχους 4mm για αντοχή και αισθητική απόδοση.

Κατασκευή Κάσας: Η κάσα κατασκευάζεται από πλακάζ και το περβάζι είναι από κόντρα-πλακέ, εξασφαλίζοντας αντοχή και σταθερότητα στην τοποθέτηση. Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται είναι δύο συστατικών (πολυουρεθάνης), επιβεβαιώνοντας την αντοχή της κατασκευής σε υγρασία και κλιματικές μεταβολές.

Οι εσωτερικές πόρτες LAMINATE από την εταιρεία "Δ.& Δ. ΚΟΪΟΣ Ο.Ε." δημιουργούν ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας στον εσωτερικό σχεδιασμό κάθε χώρου. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αποτελούν μια ιδανική επιλογή για κάθε εσωτερική χρήση.

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
////////////////////////////
 

Εμπιστευθείτε το Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελος Πανταζής για την αγορά και την εγκατάσταση των εσωτερικών πορτών LAMINATE "Δ.& Δ. ΚΟΪΟΣ Ο.Ε." και δημιουργήστε έναν χώρο που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική με άρτια ποιότητα και αξιοπιστία.